Productivitijd-detective

Convium staat voor ‘Convert to convenience’. Ik help u verloren bedrijfstijd om te zetten in productivitijd. En zo uw productiviteit te verhogen.

Eerst raad, dan daad

Nodig me uit voor een gesprek. Ik luister aandachtig en stel gerichte vragen. Over alle productie-ondersteunende goederen, uw inkoopprocessen en het fysieke productbeheer. Verliest uw bedrijf daarmee tijd – en dus geld? Ik pols ook of de geesten rijp zijn om oude, inefficiënte methodes adieu te zeggen.

Géén patchwork, graag

U wilt weten hoe Convium u helpt. En begrijpen wat we níét doen. Bijvoorbeeld omdat het niet tot onze expertise behoort of omdat een halfslachtige oplossing maar half rendeert. Convium is …

• níét: uw productiecapaciteit verhogen
• níét: patchwork met standaardoplossinkjes afleveren
• níét: u die producten aansmeren die wij ook toevallig verkopen

Management + techniek + ervaring

Ja, er zijn andere zelfverklaarde experts op het domein van productivitijd. Waarom kiest u dan toch voor mij? Omdat u rekent op de staalsterke combinatie waarmee een veranderingsproces daadwerkelijk slaagt:

managementervaring. Ik begrijp de visie van uw bedrijf en onderschat nooit de broodnodige buy-in van uw interne klanten.
technische kennis. Ik leg 25 jaar ervaring in een waaier van sectoren op tafel.
praktijkervaring. Ik leerde met vallen en opstaan welke MRO-oplossingen (maintenance, repair and operating supplies) werken. En welke niet.
onafhankelijkheid. Ik doe mijn aanbevelingen onafhankelijk van leveranciers. Maar heb wel rechtstreeks toegang tot de baanbrekende, gepatenteerde internet-of-things-oplossingen van TeDaLos.

30% goedkoper door kmo-portefeuille

Investeringen die (veel) meer opbrengen dan ze kosten? Daar heeft de Vlaamse overheid wel oren naar. Voor het luik ‘audit’ en ‘advies’ neemt zij graag 30 procent van mijn factuur op zich via de kmo-portefeuille.

Call Now ButtonContacteer mij